milieutechniek in
Den Haag & omstreken

Als u milieutechniek door Oké Groep laat verzorgen, kunnen we ondermeer het volgende voor u betekenen:

Asbestverwijdering
Advies en projectbegeleiding
Asbestinkapseling
Calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een inventarisatierapport:

Maximaal 10MB (pdf, jpg, gif, doc of docx)

Wij hebben een inventarisatierapport nodig om een offerte op maat voor u op te stellen. Vraag hier een asbestinventarisatie rapport aan.

Heeft u het rapport ontvangen, zijn wij u graag van dienst om op basis van uw inventarisatierapport een offerte op te stellen.

Direct contact? Bel ons: (020) 600 73 07

Milieutechniek in Den Haag en omstreken

Met asbest en andere gevaarlijke stoffen neemt u geen enkel risico, wij van Oké Milieutechniek B.V. ook niet. Daarom pakken we verwijdering grondig en op basis van de huidige wettelijke voorschriften aan. In de praktijk betekent dit, dat wij voor u de verwijdering van gevaarlijke stoffen verzorgen op basis van het SC-procescertificaat Asbestverwijdering.

Milieutechniek in Den Haag. Uw waarborg voor kwaliteit

Oké Milieutechniek B.V. werkt efficiënt, betrouwbaar, volgens uw wensen en is gecertificeerd. Tevens heeft u één vast aanspreekpunt die de samenwerking met u ten goede komen. Neem de proef op de som en neem vrijblijvend contact op.Wilt u meer informatie over Milieutechniek?

Download gratis onze informatie brochure. U ontvangt de brochure per E-mail.


Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Het Coronavirus

Het coronavirus beheerst onze samenleving, ons werk en ons leven. De gezondheid van onze werknemers, opdrachtgevers en directe klanten staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal. Wij volgen hierbij de officiële richtlijnen van het Kabinet, de GGD en het RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Wij ontvangen op dit moment geen bezoekers op kantoor en de bezetting van werknemers op ons kantoor is geminimaliseerd. Uiteraard doen wij, ondanks alles, onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven op 020-600 73 07 of via e-mailadres info@okebv.nl

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij deze periode samen zo goed mogelijk doorkomen!
Medewerkers en directie