30augmarkiezen reinigen

Markiezen reinigen

Markiezen en andere zonwering vakkundig laten reinigen

Heeft u een tijdje terug geïnvesteerd in mooie markiezen voor uw bedrijfsgebouw en beginnen ze er nu minder mooi uit te zien? Dan zijn ze waarschijnlijk toe aan een uitvoerige reinigingsbeurt. En dat is belangrijker dan u wellicht denkt. De eerste indruk die uw klanten hebben bij uw bedrijf wordt gevormd door hoe schoon uw bedrijfsgebouw erbij staat. Zijn de markiezen door weer en wind gehavend of vies geworden, dan geeft dat een minder goede uitstraling af dan een nieuw ogende zonnewering.

Waardoor worden markiezen vuil?

Veelvoorkomende viezigheid bij markiezen wordt veroorzaakt door groene aanslag van algen, zwarte strepen van regenwater, schimmel en vogelpoep. Kortom, vuil die u liever kwijt dan rijk bent op uw mooie zonnewering.

Het reinigen van markiezen en zonneschermen is een lastige klus. Wanneer de markiezen heel vies zijn is het bijna onmogelijk om deze zelf in een keer goed schoon te krijgen en het risico bestaat dat er kleurverschillen gaan ontstaan. Ook moet er opgepast worden met welke schoonmaakmiddelen er ingezet worden. De vochtwerende coating mag namelijk niet aangetast worden. Wanneer u liever heeft dat een specialist dit op een vakkundige wijze uitvoert, zijn wij u graag van dienst met onze professionele reinigingsapparatuur en zorgen we er ook voor dat de markiezen geïmpregneerd worden zodat ze weer jaren meegaan.

Laat Oké Groep uw markiezen reinigen

Wij zorgen ervoor dat uw markiezen er weer als nieuw uit komen te zien en dat ze blijven fungeren als een visitekaartje voor uw bedrijf.

Zijn er naast de markiezen nog meer zaken die er schoner uit mogen zien, dan kunnen we die ook meteen voor u aanpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van zonneschermen, parasols, gevels, muren en de gehele gebouw schoonmaak. Voor een grote schoonmaak bent u bij ons op het juiste adres!

Vragen? Bel ons op (020) 600 73 07
of mail ons via het onderstaande contact formulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.